HírekAkkreditált Falusi vendéglátó képzés2014-09-22
FALUSI ÉS AGROTURIZMUS ORSZÁGOS SZÖVETSÉG Akkreditált Falusi vendéglátó képzést indít A képzés célja : szakmai felkészítés, kezdő falusi vendéglátók és vidéki szolgáltatóként tanyagazdaságot, farmgazdaságot működtető magánszemélyek, kis- és mikro vállalkozások számára. A jelentkezési lap letölthető a FATOSZ internetes szakmai oldaláról: http://www.fatosz.eu/falusi+vendeglato+kepzes/falusi+vendeglato+kepzes.html
A kitöltött jelentkezési lapot az alábbi e-mail címre kérjük visszaküldeni 2014. szeptember 30 –ig : agroturizmus@t-online.hu
A képzés célcsoportja: a falusi vendégfogadók, a falusi turizmus, mint szolgáltatói tevékenység iránt érdeklődők akik most tervezik bekapcsolódásukat a vendégfogadásba, vagy szeretnék ismereteiket elmélyíteni. Ők lehetnek kezdő falusi vendéglátók , ÚMVP nyertes falusi szállásadók, vidéki szolgáltatók, tanyagazdaságot és farmgazdaságot működtető magánszemélyek, őstermelők, kis- és mikro vállalkozások vezetői, munkatársai.
A képzés tervezett helyszínei Október végétől :
A képzés várható időtartama: 60 óra 3 x 2 alkalom (egymást követő pénteki és szombati napokon vagy hallgatói igények alapján egymást követő szombati és vasárnapi napokon ) , 09-17 h között. A képzés formája: Hétvégi előadások és gyakorlati foglalkozások
A képzés központi koordinálja: FATOSZ központi információs irodája 1077. Budapest, Király u.93. A képzésre való jelentkezés módja: A mellékletben található jelentkezési lap kitöltését követően , e-mailben való megküldése az alábbi e-mail címre: agroturizmus@t-online.hu
Bizonyítvány: A hallgatók az akkreditált képzés végén tanúsítványt t kapnak, amelyet különböző vidékfejlesztési pályázatoknál, a támogatásokat nyertek számára előírt képzettségnek elfogadnak.
Tematika:
III. Szabadidős tevékenységek szervezése ( felnőtt és gyermek programok szervezése, csomagajánlatok készítése, örökségturizmus, kulturális turizmus, hagyományőrzés)
(a szálláshely berendezése, szálláshely üzemeltetési engedély, védjegy rendszer, szakosodás) IV. Vendégház és szolgáltatásainak higiéniai előírásai ( vendégház működtetésének higiéniás feltételei, helyi termékek megjelenése a vendégasztalon
+ 1 Jó gyakorlat bemutatása, mintagazdaságba való ellátogatás
Oktatók: Szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező oktatók és sikeres vállalkozást működtető, gyakorlott falusi vendéglátók. Hallgatói létszám: Minimum 20 fő Ezen hallgatói létszám alatt nem indítjuk el az adott helyszínen a képzést, azt újra meghirdetjük.
A képzés költségei[1]: 50.000 Ft + 10.000 Ft regisztrációs díj + 10.000 Ft vizsgadíj, amelyről a hallgatók számlát kapnak.
A FATOSZ tagszervezeteinek tagjai kedvezményesen veheti igénybe a képzést: 40.000Ft+ 10.000Ft regisztrációs díj + 10.000Ft vizsgadíj
A díj befizetése: A jelentkezés elfogadásának visszaigazolását követően , az 1 óra megkezdése előtt a regisztrációs díjat , míg a képzés díját a képzés végéig kell megfizetni ( átutalni ) a FATOSZ bankszámlájára : Budapest Bank 10103173-40063023-00000002
A képzési díjon felül a hallgatókat terhelő költségek: - A szállás , utazás és az étkezés költsége A FATOSZ által biztosított : nyomtatott tananyag, előadások CD-n.
Budapest, 2014. 09.01.
Dr.Csizmadia László sk. FATOSZ Elnöke
[1] A FATOSZ tagszervezeteinek tagjai kedvezményesen veheti igénybe a képzést: 40.000Ft+ 10.000Ft regisztrációs díj + 10.000Ft vizsgadíj |
|